Yuč Art: portretten op maat

Ik ben  tijdens haar leven steeds bezig geweest met kunst. Van de tekenacademie en het kunsthumaniora te Sint-Lucas in mijn jeugdjaren tot de avondschool tijdens mijn studies sociologie.

Mijn  grote droom was echter om de schilderijen van onze adoptiekinderen, die geboren zijn in China, tentoon te stellen in China. Deze droom had voor mij vooral een symbolische betekenis, het als het ware rondmaken van de cirkel. Ooit moesten onze kinderen China verlaten om in België een nieuw leven te beginnen. Via de schilderijen zouden ze voor even terug zijn, zij het op een niet zo anonieme wijze.

Dankzij enkele goede Chinese vrienden was het mogelijke een tentoonstelling te organiseren in het oudste theehuis van Beijing, gelegen in de tuinen van de verboden stad. Het is een plek waar de oudste Chinese kunsten werden beoefend, dus het was heel uitzonderlijk om op deze plek een tentoonstelling te organiseren.

De schilderijen zijn tijdloos en, alhoewel de portretten door iedereen herkenbaar zijn, toch is het een leuke extra dat enkel de betrokkenen zich het precieze moment kunnen voorstellen. Deze schilderijen kan ik ook op bestelling maken

 

Werkwijze voor een schilderij op maat   

Op basis van een aantal foto's die u bezorgt, worden er voorstudies gemaakt in pastelkrijt, die u ontvangt via mail. Op die manier heeft u een idee van kleur en compositie. Bij akkoord betaalt u 1/3 van de prijs, afhankelijk van het formaat. Van zodra het werk af is, wordt er per mail een foto gestuurd. Indien akkoord betaalt u de rest en komt u het werk afhalen of wordt het schilderij opgestuurd.

De prijs voor een werk, acrylverf op doek, met afmetingen tot 70 cm, bedraagt tussen de 150 Euro (met afmeting van  20x20 cm ) en 500  euro (met afmetingen  90 cm ongeveer), Wenst u meer informatie? Dan kunt u steeds telefonisch of via het onderstaande contactformulier contact opnemen. Ik help u dan graag verder.